logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Automakelaar

70% van alle auto’s die verkocht worden, zijn (deels) gefinancierd met een lening. Dé Autozaak biedt u diverse manieren om de auto die u bij ons koopt deels of geheel te financieren als dat nodig is. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw financiering rond te krijgen en daarmee uw gewenste auto bij ons aan te schaffen. 

Auto kopen bij Dé Autozaak

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, maar weet u niet zeker hoe u de aankoop wilt financieren? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende opties.

Ten eerste kunt u ervoor kiezen om de auto te financieren. Dit betekent dat u een lening afsluit bij een bank of financiële instelling om de aankoopprijs van de auto te betalen. Zo kunt u het geld dat u nu beschikbaar heeft gebruiken voor andere doeleinden, en betaalt u het bedrag in maandelijkse termijnen terug.

Een andere optie is lease. Bij lease betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto, en hoeft u geen aanbetaling te doen. Na afloop van het leasecontract kunt u de auto inleveren of eventueel overkopen. Lease is vooral interessant als u regelmatig een nieuwe auto wilt of als u de auto voor zakelijke doeleinden gebruikt.

Tot slot kunt u ervoor kiezen om de auto in één keer te betalen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een financiering die u zelf heeft geregeld. Dit is vooral een goede optie als u liever geen maandelijkse lasten heeft.

Wilt u meer weten over de financiële opties die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op of kom langs op locatie. Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Automakelaar nodig?

Maak dan nu een afspraak

Auto verkopen aan Dé Autozaak

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw auto te verkopen? De Autozaak, kunt u uw auto snel en eenvoudig verkopen.

Door uw auto aan ons te verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een koper of het onderhandelen over de verkoopprijs. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw auto, en u kunt de verkoop afhandelen binnen enkele dagen.

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele reparaties of onderhoud. Wij kopen zowel goede als minder goede auto’s, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als uw auto wat ouder is of als er bepaalde problemen zijn.

Wilt u uw auto verkopen aan onze autogarage? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het verkopen van uw auto en het vinden van een nieuwe auto die aan al uw wensen voldoet.

Auto inruilen

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en wilt u graag uw huidige auto inruilen? Bij ons kunt u gemakkelijk uw huidige auto inruilen voor een nieuwe of gebruikte auto uit onze ruime voorraad.

Het inruilen van uw auto kan u helpen om de aankoopprijs van uw nieuwe auto te verlagen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw oude auto inruilen als aanbetaling op een nieuwe auto, waardoor u minder hoeft te lenen of minder hoeft te betalen.

Om de waarde van uw huidige auto te bepalen, vragen we u om enkele gegevens over uw auto op te geven. Dit kan bijvoorbeeld de bouwjaar, kilometerstand en staat van onderhoud van uw auto zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij een realistische inruilprijs voor uw auto bepalen.

Wilt u uw auto inruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom langs op locatie om uw auto te laten beoordelen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte nieuwe auto voor u.

Verkoop in consignatie

Wij bieden een gemakkelijke en stressvrije manier om uw tweedehandsauto te verkopen. Hoe gaat dit in zijn werking? U brengt uw auto naar ons toe, wij beoordelen de staat en bepalen de verkoopwaarde, en vervolgens zetten wij uw auto na een eventuele poetsbeurt in onze showroom te koop.

U hoeft zich met deze service geen zorgen te maken over het zoeken naar kopers of het onderhandelen over de prijs. Wij doen al het werk voor u en zorgen ervoor dat u de best mogelijke prijs krijgt voor uw auto. En als de auto verkocht is, betalen wij u direct uit!

Voor meer informatie omtrent het consigneren van uw auto kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw auto snel en gemakkelijk te verkopen!

 

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, maar weet u niet precies welke auto het beste bij u past? Dan kunt u gebruikmaken van onze zoekopdracht service.

Met deze service helpen wij u graag bij het zoeken naar de juiste auto voor u. Door uw wensen en eisen op te geven, zoeken wij naar de auto die het beste aansluit bij uw behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wat uw budget is, wat voor soort auto u zoekt (bijvoorbeeld een sedan, hatchback of SUV) en wat voor extra’s u graag wilt (bijvoorbeeld airconditioning, navigatiesysteem of een panoramadak).

Wij zoeken naar de beste opties voor u en stellen een selectie voor u samen. Zo kunt u gemakkelijk een weloverwogen aankoopbeslissing maken en de auto vinden die het beste bij u past.

Wilt u gebruikmaken van onze zoekopdracht service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in op locatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte auto voor u.

Aankoopkeuring

Bent u van plan om een tweedehands auto te kopen, maar wilt u zeker weten dat u een goede aankoop doet? Dan is het aan te raden om een aankoopkeuring te laten uitvoeren.

Een aankoopkeuring is een grondig onderzoek van de auto waarbij alle belangrijke onderdelen worden nagekeken. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken naar de staat van de motor, de remmen, de banden en het interieur. Ook wordt de historie van de auto nagegaan, zodat u weet of de auto ooit (niet goed gerepareerde) schade heeft gehad en, of niet goed is onderhouden.

Door een aankoopkeuring te laten uitvoeren, krijgt u een goed beeld van de staat van de auto en kunt u gerust zijn dat u een goede aankoop doet. Zo voorkomt u dat u onverwachte kosten krijgt na aankoop van uw nieuwe auto.

Wilt u meer weten over de aankoopkeuringen die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op of kom langs op locatie. Wij helpen u graag verder bij het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.