logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Disclaimer

De door Dé Autozaak verstrekte informatie is ontleend aan betrouwbare bronnen, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan Dé Autozaak niet instaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging door Dé Autozaak worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dé Autozaak kan niet garanderen dat de website foutloos is of ononderbroken functioneert. Dé Autozaak aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de site en de daarop verstrekte informatie.

Dé Autozaak aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Dé Autozaak worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Dé Autozaak. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt en mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. De afnemer is verplicht aanwijzingen van Dé Autozaak over het gebruik van de informatie op te volgen.