logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Garagediensten

Erkende autogarage Lelystad

Bij Dé Autozaak kunt u altijd terecht zonder afspraak! U kunt bij ons terecht met al uw autoproblemen van elk automerk. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een brug, zodat u zelf aan uw auto kunt sleutelen.

DE BESTE KEUS VOOR UW AUTO

Dé Autozaak is een voordelige, maar zeker ook een kwalitatieve universele autogarage waar uw auto altijd terecht zonder afspraak terecht kunt. Ook voor de APK keuring hoeft u geen afspraak te maken. 

HAAL- EN BRENGSERVICE

Met onze haal- en brengservice bent u altijd verzekerd van een snelle afhandeling van uw autoreparatie, zonder daarvoor de deur voor uit te hoeven.

MILIEUBEWUST

Dé Autozaak is milieuvriendelijk en maakt dan ook daar waar mogelijk gebruik van gebruikte en/of gereviseerde onderdelen. Deze producten zijn even kwalitatief als nieuwe producten. Op deze manier kunnen wij de reparatiekosten laag houden. Bovendien wordt het milieu gespaard. Verder kunt u bij Dé Autozaak ook terecht met uw hybride auto, want ook elektrotechniek behoort tot onze kernwerkzaamheden.

GEGARANDEERD DE BESTE KWALITEIT

De reparaties bij Dé Autozaak zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit. Kan het ergens anders aantoonbaar goedkoper en met dezelfde kwaliteitsonderdelen? Dan zijn we bereidt het verschil te vergoeden.

Reparaties en onderhoud voor diverse automerken

Onze diensten

Schadeherstel

Schadeherstel

Heeft u schade gereden met uw auto en wilt u dat herstellen? Dan is Dé Autozaak de aangewezen partner. We kunnen de schade vaak vlot herstellen in eigen beheer. Dé Autozaak bezit al het professionele materieel wat nodig is bij een goed herstel van uw auto.

APK Keuringen

APK Keuringen

Bij Dé Autozaak kan uw auto ook terecht voor de jaarlijkse APK keuring. Dé Autozaak is een RDW erkend bedrijf en kan uw auto keuren, vrijwaren, tenaamstellen en repareren. Bij Dé Autozaak heeft u dan ook een TOTAAL PARTNER. Er kan aan alle gangbare merken worden gesleuteld.

Inkoop & Verkoop

Exporteren van uw auto

Bij de export van uw auto kan het zijn dat u exportdocumenten nodig heeft. Dit kan u tegen een vergoeding bij De Autozaak per direct laten doen. Ook buiten kantoortijden. Bel ons voor een afspraak of meer informatie op 0320-248000

Auto onderhoud

Auto onderhoud

Vakkundig onderhoud voorkomt onnodige reparaties en verlengt de levensduur van uw auto. Bij Dé Autozaak voeren onze monteurs het onderhoud aan uw auto professioneel en met zorg uit, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Uitlijnen

Uitlijnen

Wanneer de stand van de wielen onjuist is, kan dit onverwachte kosten met zich meebrengen. De banden slijten sneller, u verbruikt meer brandstof en de stuurcontrole kan afnemen. Bij Dé Autozaak gebruiken wij professioneel materieel om afwijkingen te herkennen en zo nodig te herstellen.

Vrijwaring van uw auto

Vrijwaring van uw auto

De Autozaak heeft verschillende oplossingen voor u als klant om uw auto te vrijwaren. Wilt u dat de auto in kwestie van uw naam afgaat? Dan kunt u dat bij ons direct laten doen en met uw vrijwaring naar huis gebracht worden. Soms krijgt u ook een vergoeding voor de achtergelaten auto.

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen vooraf?

Bij preventief onderhoud laat je de auto door ons nakijken en bepaalde zaken die aan vervanging toe zijn worden door ons in overleg vervangen.

Het belangrijkste is dat je ieder jaar een APK hebt voor je auto. Ons advies is dat je dit dan combineert met een kleine beurt. Rijdt u veel kilometers (meer dan 25.000 km per jaar) dan adviseren we na 6 maanden een grote beurt uit te voeren. Is dit minder dan (minder dan 15.000 km) adviseren we de APK om en om te combineren met een grote of kleine beurt. 

Sommige auto’s geven dit aan. In de regel is dat een auto na maximaal 25.000 km een beurt nodig heeft. 

We bieden al onze klanten aan een wintercheck uit te voeren voor een klein bedrag (35 euro) kijken we de auto na en vullen we eventueel de belangrijke vloeistoffen aan. De banden, ruitenvloeistof en koelvloeistof krijgen hierbij extra aandacht.

We bieden al onze klanten aan een vakantiecheck uit te voeren voor een klein bedrag (35 euro) kijken we de auto na en vullen we eventueel de belangrijke vloeistoffen aan. De remmen, distributieriem en multiriem krijgen hierbij extra aandacht.

Dit komt vaak doordat uw remmen bijna versleten zijn. Bij remblokken zit er een ruw randje wanneer de blokken bijna op zijn. Dit is een serieuze waarschuwing en betekend dat u zsm. uw remblokken dient te vervangen. Dit kan vaak snel en zonder afspraak. Dit omdat het belangrijk is dat uw remmen blijven functioneren en we niet willen dat u doorrijdt en hiermee extra kosten creeërt voor u zelf doordat u vervolgens ook de remschijven dient te vervangen.

Dit houdt vaak in dat u zsm onze werkplaats dient op te zoeken en met een speciale motorcomputer kunnen we dan uitlezen wat het probleem is voor uw auto. Hoe langer u ermee doorrijdt hoe meer er kapot kan gaan. Voor vaste klanten doen we dit kosteloos.

Uw rijstijl bepaalt meestal de mate waarin uw banden slijten. Het is ook mogelijk dat uw banden sneller slijten dan u normaal gewend bent. Dit komt dan meestal doordat er iets niet goed is aan de uitlijning van uw auto. WE kunnen dit vaak zien aan de hand van uw oude gedemonteerde banden. Onze monteur kan u aan de hand van dit beeld adviseren wat te doen.

Dit verschilt per type auto, maar in de regel is dit om de 5 jaar of 100.000 km. Mocht u niet weten wanneer dit gedaan, omdat u de auto net heeft gekocht. Dan adviseren we altijd om de riem toch zsm. te vervangen. De kosten die het breken van een riem met zich mee brengt wegen niet op tegen het veel kleinere bedrag dat u kwijt bent aan het vervangen van uw distributieriem of Ketting. Vaak is het vervangen van de multi riem een kleine moeite en vervangen we die tegen een kleine toeslag meteen mee.