logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Schade herstel

Schadeinspectie

Bij een schadeinspectie nemen we het gehele traject met de verzekering voor u uit handen. Bij een schade zonder duidelijke schuldige of een schadeberekening achteraf, kan er veel komen kijken voor een leek. De verzekeringsmaatschappijen keren vaak niet het volledige bedrag uit of een te laag bedrag om uw auto te repareren.

Bij een schade inspectie kunnen we al deze zaken uit handen nemen. Wij zorgen dat u dan het juiste bedrag krijgt passend bij de schade van uw auto.

Schaderapport verzekering

Een verzekeringsmaatschappij verlangt vaak een rapport van de schade, voordat ze het schadebedrag uitkeren. Wanneer u de auto niet wil maken, wat uw goed recht is, kan het zo zijn dat u wel wil weten wat het zou gaan kosten om de auto te maken, zodat u een juist bedrag terug krijgt van de verzekering. Dé Autozaak kan dat voor u berekenen en doorgeven aan de verzekering. Mocht er dan vervolgens een expert aan te pas komen, dan kunnen we dat voor u opvangen.

Moet er schade hersteld worden?

Maak dan nu een afspraak

Velgenreparatie

Wilt u uw beschadigde velg laten repareren? Dit is mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Dashboardreparatie

Is uw dashboard beschadigd of komt het leer of stof los door de warmte? Laat dit dan professioneel repareren. Het dashboard zal er weer als nieuw uitzien.

Spuitwerk

Heeft u een deel van uw auto, een complete auto of iets anders wat gespoten moet worden? Biedt dit dan aan en we laten u graag weten wat de kosten hiervoor zijn. We doen dit graag in onze spuitcabine met geheel ingerichte mengtafel voor alle kleuren van de regenboog.

Laswerk

Dient uw carrosserie of ander deel van uw auto professioneel gelast te worden? Laat ons dit dan weten en we laten u graag weten wat hiervoor de kosten zullen zijn.

Spotreparatie

Heeft u een kleine plek op uw auto dat bijgewerkt dient te worden? Bij Dé Autozaak kan dit vaak zonder dat uw autodeel compleet gespoten hoeft te worden.

Spuitbus mengen

Heeft u een kleurtje nodig om zelf iets in een bepaalde kleur te spuiten? Kom dan bij ons langs. We mengen dit graag voor u.