logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Trekhaak Monteren

Dé Autozaak in Lelystad is de trekhakenspecialist van Flevoland. Wij hebben wij altijd de koffie klaar staan om de trekhaak direct te monteren terwijl u wacht. Een afspraak maken is natuurlijk altijd mogelijk en dan is een gratis haal -en brengservice ook geen probleem. 

Een betrouwbare trekhaak montage met jarenlange zekerheid

Wat zit er bij de montage van een trekhaak inbegrepen?

Moet er een trekhaak gemonteerd worden?

Maak dan nu een afspraak

Welke trekhaak wilt u kopen?

Rijdt u regelmatig met een aanhangwagen of heeft u alleen een trekhaak nodig voor de fietsendrager op vakantie? Bij Dé Autozaak kunt u zowel een vaste trekhaak (met vaste kogel) als afneembare trekhaak (met afneembare kogel) kopen. De prijs op de online offerte is altijd inclusief montage.

Voordelen van een vaste trekhaak monteren

De vaste trekhaak is goedkoper en wordt vastgezet aan het chassis van uw auto. Deze trekhaak kan niet handmatig verwijderd worden, maar is dankzij zijn duurzaamheid uitstekend geschikt voor auto’s die regelmatig een aanhangwagen trekken. Met een vaste trekhaak kunt u de gehele levensloop van de auto probleemloos rijden. Dé Autozaak werkt uitsluitend met hoge kwaliteit vaste trekhaken.

Voordelen van een afneembare trekhaak monteren

Bij dit type trekhaak is de kogel handmatig afneembaar. De rest van de trekhaak is alsnog vast gemonteerd aan het chassis, maar verder niet of moeilijk zichtbaar. De afneembare trekhaak raden wij aan wanneer u slechts sporadisch met een fietsendrager, caravan of aanhangwagen rijdt. Niet alleen blijft het uiterlijk van uw auto onveranderd, een trekhaak kan ook problemen veroorzaken met het gebruik van bijvoorbeeld parkeersensoren. Met de afneembare trekhaak kiest u voor iets meer gemak.

Trekhaak voor Camper

Een trekhaak voor een kampeerauto is niet geavanceerd of complex. Maar wij hebben wel wat informatie nodig voor het leveren van de juiste trekhaak of voor het maken van een offerte. Voor een prijsopgave kunt u uw gegevens en, indien mogelijk, foto’s aan ons toe zenden via info@deautozaak.nl

Trekhaak monteren met 7-polige of 13-polige stekker

Bij het trekhaak monteren kan ook een 7-polige of 13-polige stekker geleverd worden. Dit nemen wij mee in de offerte aanvraag. Een dergelijke stekker is nodig om een caravan of aanhangwagen te voorzien van stroom voor de noodzakelijke verlichting.

Een 7-polige stekker is voldoende om bijvoorbeeld remlichten, richtingsaanwijzers en kentekenplaatverlichting stroom te geven.

Een 13-polige stekker is meestal noodzakelijk voor een caravan. De gemiddelde caravan heeft extra elektrische systemen zoals een koelkast. Een 7-polige stekker heeft niet genoeg capaciteit om zoveel systemen van stroom te voorzien.