logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Pacta Box

Specificaties

Aantal zitplaatsen: 1
Bereik: 100 KM
Oplaadtijd: 2-4 uur
Max Snelheid: 45 km/h
Motorvermogen: 3KW 100% elektrisch
Batterijen: 60V/100Ah Lithium
Kenteken: Bromfiets
Afmetingen voertuig: 300 x 126 x 170 cm (L x B x H)
Afmetingen laadruimte: 87,5 x 115 x 99,5 cm
Banden: Voor: 135/70 R12 Achter: 145/70 R12
Eigen gewicht excl. accu’s: 420 kg
Laadvermogen: 300 kg

Basis Opties​

Kleuren:
Radio / MP5 / bluetooth Ja
Verwarming: Ja
Achteruitrijcamera: Ja
Zonnedak: Ja
Elektrische ramen Ja
Centrale deur vergrendeling Ja
Dagrijverlichting: Ja

Extra opties te bestellen:

Airco
Koeling / verwarming laadruimte

Opmerkingen

Milieu

Het terugbrengen van CO2-uitstoot is een zeer belangrijke milieueis van de overheid. Door de opkomst van de bezorgmarkt stromen de klachten binnen over bestelauto’s en vrachtwagens die door steden rijden en hierdoor een grote vervuiler zijn. Om dit te verminderen worden er momenteel afspraken gemaakt, dat binnen steden alle leveringen alleen nog met emissie vrije voertuigen gedaan mogen worden. Met de elektrisch aangedreven Box bent u helemaal klaar voor de toekomst en voldoet u aan alle strenge milieu eisen.

Comfort

De Box is uitgerust met diverse comfort opties zoals verwarming, verstelbare stoel, bluetooth aansluiting, radio, compleet digitaal dashboard en als extra optie te bestellen ook met airco. Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten bied de Box bescherming tegen alle weersinvloeden.

Opladen

Geen extra laadpalen nodig maar eenvoudig aan te sluiten op het 220v stroomnet. De accu’s zijn na 4 uur volledig opgeladen. Binnen 2 uur is de accu vol genoeg (80%) zodat je weer op pad kunt gaan voor uw bezorgingen.

Laadruimte

De Box heeft een laadruimte van 1000 liter. De bak heeft geen vast indeling waardoor hij aangepast kan worden aan ieder zijn wens. Wij kunnen diverse indelingen voor u laten inbouwen. Een gekoelde laadruimte is ook mogelijk. In een gekoelde laadruimte kunt u de temperatuur tot 18 graden onder nul instellen.

Smart Car

De Box is er ook in de smart uitvoering. In deze uitvoering heeft u geen sleutels meer nodig om de auto te openen maar gaat alles via een app of token wat hem ideaal maakt om als share auto te dienen. Tevens heeft dit systeem een uitgebreid track en trace systeem waardoor u uw ritten nog efficiënter kunt inplannen. Alle informatie krijgt u binnen in een app of in een uw eigen online omgeving. Heeft hij onderhoud nodig of schade u meld het simpel en snel online.

Smart Car

Om de Box te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijs nodig. Doordat de Box in deze categorie valt kunt u op alle bestemmingen binnen de stad leveren ook wanneer de straat is afgesloten voor auto’s. Even de Box parkeren op de stoep, geen probleem.