logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Pacta Max

Specificaties

Aantal zitplaatsen: 1
Bereik: 100 KM
Oplaadtijd: 2-3 uur
Max Snelheid: 52 km/h
Motorvermogen: 4KW 100% elektrisch
Batterijen: 60V/100Ah Lithium
Kenteken: Auto
Afmetingen voertuig: 365 x 126 x 170 cm (L x B x H)
Afmetingen laadruimte: 165 x 115 x 105 cm
Banden: Voor: 135/70 R12 Achter: 145/70 R12
Eigen gewicht excl. accu’s: 500 kg
Laadvermogen: 500 kg

Basis Opties​

Kleuren: Wit
Radio / MP5 / bluetooth Ja
Verwarming: Ja
Achteruitrijcamera: Ja
Zonnedak: Ja
Elektrische ramen Ja
Centrale deur vergrendeling Ja
Dagrijverlichting: Ja

Extra opties te bestellen:

Airco
Koeling / verwarming laadruimte

Opmerkingen

Milieu

Het terugbrengen van CO2-uitstoot is een zeer belangrijke milieueis van de overheid. Door de opkomst van de bezorgmarkt stromen de klachten binnen over bestelauto’s en vrachtwagens die door steden rijden en hierdoor een grote vervuiler zijn. Om dit te verminderen worden er momenteel afspraken gemaakt, dat binnen steden alle leveringen alleen nog met emissie vrije voertuigen gedaan mogen worden. Met de elektrisch aangedreven Max bent u helemaal klaar voor de toekomst en voldoet u aan alle strenge milieu eisen.

Comfort

De Max is uitgerust met diverse comfort opties zoals verwarming, verstelbare stoel, bluetooth aansluiting, radio, compleet digitaal dashboard en als extra optie te bestellen ook met airco. Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten bied de Max bescherming tegen alle weersinvloeden.

Opladen

Geen extra laadpalen nodig maar eenvoudig aan te sluiten op het 220v stroomnet. De accu’s zijn na 4 uur volledig opgeladen. Binnen 2 uur is de accu vol genoeg (80%) zodat je weer op pad kunt gaan voor uw bezorgingen.

Laadruimte

De Max is de grotere broer van de Box. Dit vertaald zich in een laadruimte die 2x zo groot is. Met een laadruimte van 2.000 liter en een laadvermogen van 500kg heeft u genoeg ruimte om diverse pakketten mee te nemen voor uw bezorgronde. De laadbak is er in diverse varianten van klapdeuren aan één zijkant tot openslaande deuren naar boven aan beide kanten zodat het inladen en uitladen geen probleem is. Ook de max is als extra optie te bestellen met een koelsysteem in de laadruimte die het mogelijk maakt om de temperatuur tot -18 te laten dalen.

Smart Car

De Max is er ook in de smart uitvoering. In deze uitvoering heeft u geen sleutels meer nodig om de auto te openen maar gaat alles via een app of token wat hem ideaal maakt om als share auto te dienen. Tevens heeft dit systeem een uitgebreid track en trace systeem waardoor u uw ritten nog efficiënter kunt inplannen. Alle informatie krijgt u binnen in een app of in een uw eigen online omgeving. Heeft hij onderhoud nodig of schade u meld het simpel en snel online.