logo de Autozaak

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00 | Zaterdag 10:00 - 16:00

Binnenhavenweg 25, Lelystad

Pacta Trix

Specificaties

Aantal zitplaatsen: 2
Bereik: 60 km
Oplaadtijd: 6-8 uur
Max Snelheid: 45 km/h
Motor: 2KW 100% elektrisch
Batterijen: 60v/58Ah
Kenteken: Gehandicaptenvoertuig
Afmetingen voertuig: 230 x 109 x 164,5 cm (L x B x H)
Wielbasis: 161 cm
Banden: 125/65 R12
Eigen gewicht excl. accu’s: 323 kg
Maximaal Laadvermogen: 558 KG

Met Lithium

Motor: 3KW 100% elektrisch
Batterijen: 70v/70Ah Lithium
Bereik: 100 km

Basis Opties​

Kleuren: Diverse kleuren mogelijk
Radio / MP5 / bluetooth Ja
Verwarming: Ja
Achteruitrijcamera: Ja
Zonnedak: Ja
Elektrische ramen Ja
Centrale deur vergrendeling Ja
Dagrijverlichting: Ja

Opmerkingen

De Trix is een gehandicaptenvoertuig dat ook bestuurd mag worden zonder handicap. Dit brengt bepaalde voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet in het bezit te zijn van een rijbewijs, mag u er al vanaf 16 jaar in rijden, mag u op de stoep, het fietspad en de openbare weg rijden en hoeft u geen wegenbelasting te betalen! De Trix is het alternatief voor bijvoorbeeld de Canta, Biro, Achensa of Amica. De Trix is de ideale kleine stadsauto vanwege haar geringe grootte, de mogelijkheid op de stoep te rijden en de ruimte binnen. Doordat hij 100% elektrisch is voldoet hij aan alle strenge milieu eisen die binnenkort in alle steden zullen gelden.

Comfort

De Trix is uitgerust met diverse comfort opties zoals verwarming, verstelbare stoel, bluetooth aansluiting, radio, compleet digitaal dashboard, achteruitrijcamera en dakraam.

Opladen

Geen extra laadpalen nodig maar eenvoudig aan te sluiten op het 220v stroomnet. De accu’s zijn na 6 uur voor lood en 4 uur voor lithium volledig opgeladen. Binnen 2 uur is de Lithium accu vol genoeg (80%) zodat u weer op pad kunt gaan.

Afmetingen

Door zijn gunstige afmetingen valt hij onder de categorie van een gehandicapten voertuig. Liever een extra gaspedaal aan de linker kant of een gashendel aan het stuur. Neem contact op met uw dealer en we zij kunnen de auto aanpassen naar uw wensen. Achter de bestuurdersstoel is een kleine achterbank.

Geen rijbewijs

Om de Trix te besturen heeft u geen rijbewijs nodig. Doordat de Trix in deze categorie valt kunt u op alle bestemmingen komen. Even de Trix parkeren op de stoep, geen probleem.